Ons team

In 2011 is TWOP opgericht. Onze focus is gericht op professionals die met veel enthousiasme ondersteuning en advies geven aan onze gemeentelijk opdrachtgevers binnen het Sociaal Domein. Hierin gaan wij voor kwaliteit, ontwikkeling en een duurzame relatie.
Wij werken met een hecht en enthousiast team dat hetzelfde ideaal deelt. Met onze professionals zijn wij opdrachtgevers in heel Nederland van dienst. Zeker als het gaat om vacatures en HR- vraagstukken bij gemeenten speelt afstand geen rol.

Het creëren van een gekwalificeerd team met de juiste competenties is een uitdaging die ons verbindt en een gezamenlijk doel geeft. Ontwikkeling van organisaties en medewerkers behoort samen te gaan. Dit vereist kennis van de organisatie en van de competenties van de medewerkers. Samen kijken naar de ontwikkelingen en doorvertalen naar de gevraagde competenties. Onze talentmanagers weten waar ze het over hebben en fungeren als samenwerkingspartners. Bij steeds meer gemeenten zijn wij een vertrouwd gezicht. Vertrouwd, omdat opdrachtgevers hun HR ontwikkelingen met ons delen en wij ons betrokken voelen.

Door in gesprek te gaan, betrekken wij medewerkers en opdrachtgevers op de meest persoonlijke manier. Zo weten wij wat hun beweegt en deze kennis gebruiken wij om een goede samenwerking te creëren, die een blijvende indruk achter laat. Hiermee geven wij invulling aan onze ambitie om uit te groeien tot een vertrouwd gezicht en het samen ontwikkelen van organisaties en carrièremakers.

De talentmanagers kijken niet alleen naar het CV en de omschrijving van de vacature op papier, maar juist naar de persoonlijke klik, drijfveren en competenties. Onze deskundigheid, betrokkenheid, realiteitszin, praktische instelling en manier van werken resulteert in tevredenheid bij zowel opdrachtgever als medewerker, dit leidt vaak tot langdurige opdrachten, medewerkers zitten op de juiste plek, functioneren beter, leren sneller en werken effectiever samen.
 

Schrijf je direct in!

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten, een kritische noot of wil je graag eens met ons kennis maken? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. Ook kun je ons direct een vraag stellen via het contactformulier

Inloggen

TWOP gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.